Sådan udelades eller medtages angrebssignaturer ved overvågning

I nogle tilfælde kan tilforladelige netværksaktiviteter ligne angrebssignaturer. Du vil muligvis modtage gentagne meddelelser om mulige angreb. Hvis du ved, at de angreb, der udløser disse meddelelser, ikke er farlige, kan du oprette en undtagelse for den angrebssignatur, der svarer til den godartede aktivitet.

Hver gang der oprettes en undtagelse, vil computeren være sårbar over for det pågældende angreb.

Hvis du har undtaget angrebssignaturer, som du ønsker at overvåge igen, kan du medtage dem på listen over aktive signaturer.

Sådan undtager du overvågning af angrebssignaturer

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger i vinduet Indstillinger.

3. Klik på fanen Beskyttelse af browser og mod indtrængen.

4. Klik på Konfigurer i rækken Beskyttelse mod indtrængen under Signaturer for indtrængen.

5. Fjern markeringen af de angrebssignaturer, du vil udelade, i vinduet Signaturer for indtrængen, og klik på OK.

6. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Sådan medtages angrebssignaturer, som tidligere var undtaget

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger i vinduet Indstillinger.

3. Klik på fanen Beskyttelse af browser og mod indtrængen.

4. Klik på Konfigurer i rækken Beskyttelse mod indtrængen under Signaturer for indtrængen.

5. Markér de angrebssignaturer, du vil medtage, i vinduet Signaturer for indtrængen, og klik på OK.

6. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1224806_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/09/2016