Aktivering eller deaktivering af meddelelser fra Beskyttelse mod indtrængen

Du kan vælge, om du vil modtage meddelelser, når mistænkelige angreb blokeres vha. Beskyttelse mod indtrængen. Uanset om der vises meddelelser, registreres hændelserne fra Beskyttelse mod indtrængen i Sikkerhedshistorik. Posterne i Sikkerhedshistorik indeholder oplysninger om angrebet og den computer, det kommer fra.

Du kan vælge, om du vil modtage meddelelser, når Beskyttelse mod indtrængen blokerer mistænkelige angreb, baseret på en bestemt signatur.

Aktivering eller deaktivering af meddelelser fra Beskyttelse mod indtrængen

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger i vinduet Indstillinger.

3. Klik på fanen Indtrængen- og browserbeskyttelse.

4. Flyt knappen Til/Fra i rækken Meddelelser under Beskyttelse mod indtrængen til positionen Fra eller Til.

5. Klik på Anvend og derefter på Luk i vinduet Indstillinger.

Sådan aktiveres eller deaktiveres specifikke meddelelser fra Beskyttelse mod indtrængen

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger i vinduet Indstillinger.

3. Klik på fanen Beskyttelse af browser og mod indtrængen.

4. Klik på Konfigurer i rækken Beskyttelse mod indtrængen under Signaturer for indtrængen.

5. I vinduet Indtrængningssignaturer skal du markere eller fjerne markeringen af feltet Giv mig besked ud for den enkelte signatur.

6. Klik på OK.

7. I vinduet Indtrængningssignaturer skal du klikke på Anvend og derefter klikke på OK.

8. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v1224775_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/09/2016