Angiv, om Norton Firewall skal vise en meddelelse, når den blokerer et angreb

Du kan vælge, om du vil modtage meddelelser, når mistænkelige angreb blokeres vha. Nortons system til automatisk beskyttelse mod indtrængen.

Hvis du vælger ikke at modtage meddelelser, kan du stadig se de angreb, som Norton har blokeret, i din sikkerhedshistorik.

Aktivering eller deaktivering af meddelelser om beskyttelse mod indtrængen

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Firewall eller Netværk i vinduet Indstillinger.

3. Klik på fanen Indtrængen- og browserbeskyttelse.

4. Flyt knappen Til/Fra i rækken Meddelelser under Beskyttelse mod indtrængen til positionen Fra eller Til.

5. Klik på Anvend og derefter på Luk i vinduet Indstillinger.

Sådan aktiveres eller deaktiveres specifikke meddelelser fra Beskyttelse mod indtrængen

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Firewall eller Netværk i vinduet Indstillinger.

3. Klik på fanen Indtrængen- og browserbeskyttelse.

4. Klik på Konfigurer i rækken Beskyttelse mod indtrængen under Signaturer for indtrængen.

5. I vinduet Indtrængningssignaturer skal du markere eller fjerne markeringen af feltet Giv mig besked ud for den enkelte signatur.

6. Klik på OK.

7. I vinduet Indtrængningssignaturer skal du klikke på Anvend og derefter klikke på OK.

8. Klik på Luk i vinduet Indstillinger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1224775_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/03/2018