Meddelelsen "Der er opstået et problem med følgende profiler:" vises

Denne meddelelse vises, hvis det ikke er muligt at hente dine Norton Family-indstillinger, f.eks. barnets profil, husregler og kontakter i nødstilfælde, fra vores servere. I disse tilfælde bemærker du muligvis, at der mangler nogle oplysninger om profiler og husregler på kontoen, herunder oplysninger om tildeling af enheder. Mens vi forsøger at løse problemet, er de berørte profiler og indstillinger blevet nulstillet til standardindstillingerne, så du kan være sikker på, at dine børn bliver beskyttet. Vi vil dog bede dig om at gennemgå følgende indstillinger og om nødvendigt opdatere dem.

Kontrol af barnets profil

1. Log på Norton Family.

2. Klik på fanen BØRN.

3. Klik på det berørte barns profil, og vælg Profilindstillinger.

4. Gennemgå oplysningerne om barnet, herunder de personlige oplysninger.

5. Klik på fanen Overvågede enheder, og gør følgende:

• Hvis barnet bruger en Windows-computer, skal du vælge den eller de konti, der skal tilknyttes og overvåges for barnet.

• Hvis barnet bruger en Android- eller iOS-enhed, skal du logge på Norton Family-appen på den pågældende enhed for at tilknytte barnet. Du kan få flere oplysninger i Sådan redigerer du tilknytning af enheder på barnets enhed.

6. Klik på fanen Indstillinger for besked om aktiviteter, og gør følgende:

• Vælg, hvilke aktiviteter du vil modtage beskeder om.

Beskederne sendes til den mailadresse, som du angiver her. Du tilføjer flere mailadresser ved at indtaste dem og klikke på Tilføj. Du kan aktivere eller deaktivere beskeder til enhver tid.

Du kan ikke redigere eller fjerne de primære mailadresser. Du kan tilføje op til fem mailadresser, som du vil have sendt meddelelser til.

Angiv pinkode og kontakter i nødstilfælde

1. Klik på det berørte barns profil.

2. Du opretter en pinkode ved at vælge Rediger pinkode, angive en pinkode efter eget valg og klikke på Gem.

3. Du tilføjer en kontakt i nødstilfælde ved at vælge Administrer kontakter og derefter angive den pågældende persons navn og nummer.

• Du kan tilføje endnu en kontakt ved at klikke på og derefter på Gem.

Du kan tilføje op til seks kontakter på listen over tilladte kontakter.

• Du kan fjerne en tilføjet kontakt ved at klikke på og derefter på Gem.

Kontrol af barnets husregler

1. Vælg det berørte barns profil, og klik derefter på fanen HUSREGLER.

Husregler er som standard baseret på barnets alder.

2. Du kan gennemgå og ændre en husregel ved at klikke på Indstillinger for husregler på feltet Husregel. Du kan få flere oplysninger i Definition af husregler.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v122367881_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 17/08/2017