Norton Smugkig

Vidste du at? Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

Klik her for at læse mere om, hvordan du gør.

Norton Smugkig beskytter dig mod usikre link i mail, webbrowsere og skrivebordsprogrammer. Funktionen analyserer sikkerhedsniveauet for de link, du holder markøren på, og viser, om webstederne er fri for trusler. Den viser også ikoner for vurdering af websteder, så du kan se, om linkene er skadelige, før du klikker på dem.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v122270298_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 05/06/2018