Beskyttelse mod WannaCry-ransomware?

Hvad er WannaCry-ransomware?

WannaCry krypterer datafiler og kræver, at brugerne betaler 300 USD i bitcoins i løsepenge. Meddelelsen med opkrævning af løsepenge angiver også, at beløbet vil blive fordoblet efter tre dage. Hvis betalingen ikke er foretaget efter syv dage, bliver de krypterede filer slettet.

Er jeg beskyttet mod denne trussel?

Symantec- og Norton-brugere er beskyttet mod WannaCry-ransomware. Kør LiveUpdate for at sikre dig, at du har de seneste virusdefinitioner.

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v122151116_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/09/2017