Konfiguration af Link Guard i Norton Mobile Security

Funktionen Link Guard i Norton Mobile Security beskytter dig mod usikre websteder ved at analysere dem, før du går ind på dem. Når du åbner link til websteder i mail, sms'er eller QR-koder, bliver de scannet af Link Guard, som advarer dig mod usikre link.

Når du vil konfigurere Link Guard, skal du aktivere Link Guard i Norton Mobile Security og sørge for, at Link Guard er valgt som standardbrowser.

Aktivering af Link Guard

1. Start Norton Mobile Security på startskærmen.

2. Stryg gennem skærmene, indtil du når til skærmen Online, og tryk derefter på Link Guard.

3. Flyt skydeknappen ved siden af Identificer usikre link på skærmbilledet Link Guard for at aktivere funktionen.

Valgmuligheden Identificer usikre link bliver grøn, når du aktiverer funktionen.

4. Link Guard forbindes automatisk med din standardbrowser.

Hvis der er installeret flere browsere, og Link Guard ikke kan finde en standardbrowser, vises meddelelsen "Forbind med en browser" på Link Guard-skærmen.

Tryk på Forbind med en browser, og vælg en standardbrowser til åbning af link.

Link Guard er nu konfigureret, og du kan trygt åbne alle link - også i andre apps end browseren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v121988027_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 09/05/2017