Jeg kan ikke finde File Guard-funktionen, efter jeg har opdateret Norton-programmet til Mac til den nyeste version

I udgave 7.4 er File Guard blevet fjernet fra Norton-produkterne til Mac. Vi var meget stolte af denne funktion, og vi vil gerne takke vores File Guard-brugere.

Vi har dog valgt at bruge vores ressourcer på nye funktioner, som vi lancerer i år. Vi bestræber os på at levere stadigt mere brugbare funktioner til at beskytte dit digitale liv. Vi glæder os meget til, at du skal se dem!

Hvis du tidligere har føjet filer til File Guard, vil File Guard ikke længere beskytte dem. Du har adgang til disse filer som enhver anden fil på din Mac.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v121586669_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 02/05/2017