Aktivér Norton Family-browserudvidelsen

Norton Family-browserudvidelse er et lille program, der kræves, for at nogle Norton Family-funktioner kan fungere. På nuværende tidspunkt fås den til Internet Explorer, Mozilla Firefox og Google Chrome. Du skal aktivere den på alle de understøttede browsere, som dit barn bruger til at gå på internettet. Denne udvidelse er nødvendig for følgende funktioner:

• Overvågning af sociale netværk

• Overvågning af søgning på HTTPS-websteder

• Videoovervågning

• Internetovervågning på HTTPS-websteder

Funktioner som tidsovervågning, hurtig låsning og internetovervågning fungerer, selvom udvidelsen ikke er deaktiveret. Du får dog den bedste beskyttelse med Norton Family, hvis du aktiverer udvidelsen i dine børns browsere.

Aktivering af udvidelsen i Internet Explorer

1. Åbn Internet Explorer.

2. I webbrowseren skal du klikke på og så vælge Administrer tilføjelsesprogrammer.

3. I vinduet Administrer tilføjelsesprogrammer skal du vælge Norton Family BHO og aktiver det.

Aktivering af udvidelsen i Mozilla Firefox

1. Åbn Firefox-browseren.

2. I browservinduet skal du klikke på og derefter klikke på Tilføjelsesprogrammer.

3. I venstre side af siden Tilføjelsesprogrammer skal du klikke på fanen Udvidelser.

4. Vælg Norton Family-udvidelsen, og aktivér den.

Aktivering af udvidelsen i Chrome

1. Åbn Chrome-browseren.

2. I browservinduet skal du klikke på og derefter vælge Indstillinger.

3. På siden Indstillinger skal du klikke på fanen Udvidelser.

4. Find Norton Family-udvidelsen, og sæt kryds i feltet Aktivér.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v121520950_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 17/08/2017