Tjenester og apps til streaming af medier fungerer ikke, når der er forbindelse til Norton WiFi Privacy VPN

Nogle streamingtjenester, såsom Netflix, Hulu og Showtime, har geografisk blokering af indhold, hvilket betyder, at ikke alt indhold er til rådighed i alle områder. Disse tjenester blokerer også indhold, hvis der registreres en VPN, en proxyserver eller en tjeneste, der fjerner blokeringer, som forsøg på at omgå den geografiske blokering.

Hvis indholdet er til rådighed i dit område, skal du deaktivere Norton WiFi Privacy VPN, før du anvender tjenester eller apps til streaming.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v121513457_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac, Android, iOS
Sidst ændret: 10/09/2017