Jeg kan ikke oprette forbindelse til Acer Wireless WiGig (802.11ad) ProDock, efter at jeg har installeret Norton-programmet

Norton-programmet blokerer som standard indgående forbindelser på netværk, der er konfigureret som offentlige. Det oprindelige netværkstillidsniveau på Acer Wireless ProDock er baseret på den offentlige konfiguration af 802.11ad-netværksforbindelsen. Du kan løse problemet ved at justere indstillingerne for tillidsniveau i Norton Security, så Acer Wireless ProDock-enheden fungerer korrekt.

Ændring af netværkstillidsniveauet

1. Åbn programmet Acer ProDock Wireless Manager.

2. I ProDock Wireless Manager -grænsefladen skal du klikke på Tilslut

3. Start Norton-programmet.

4. Klik på Indstillinger.

5. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger i vinduet Indstillinger.

6. Klik på Konfigurer ved siden af Netværkstillid under Netværksindstillinger på fanen Generelle indstillinger.

7. Under Tillidsniveau i vinduet Netværkstillid skal du vælge AcerProDock_11ad og ændre tillidsniveauet til Fuld tillid.

8. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

9. Klik på Luk.

10. Genstart Acer ProDock Wireless Manager, og opret forbindelse.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v121452191_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 24/04/2017