Norton-produktopgradering til Mac

Denne meddelelse vises, hvis Symantec udgiver en ny version af Norton-programmet. Du kan opgradere programmet til den nyeste version, hvis dit abonnement er aktivt eller er udløbet. Symantec anbefaler, at du bruger den nyeste version af programmet, da den indeholder nye og forbedrede funktioner, der giver bedre beskyttelse mod sikkerhedstrusler.

Gør ét af følgende:

• Klik på Opgrader for at opgradere Norton-programmet til den nyeste version.

• Klik på Påmind mig senere, hvis du vil have en påmindelse om produktopgraderingen senere.

Du skal have adgang til internettet for at kunne opgradere Norton-programmet til den nyeste version.

Hvilke andre muligheder er der for opgradering af Norton-programmet?

Omfatter LiveUpdate produktopgraderinger?

Produktopgradering er ikke det samme som sikkerhedopdateringer, der behandles af LiveUpdate. I korte træk er der følgende forskelle:

• Med en produktopgradering kan du downloade og installere en ny version af hele programmet.

• Sikkerhedsopdateringer er de filer, der opdaterer Norton-programmet med den nyeste antitrusselteknologi. I nogle tilfælde inkluderer LiveUpdate mindre patch-opgraderinger til programmet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v121311265_nsmac_sos_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 09/08/2017