Aktivering eller deaktivering af automatiske opgraderinger

Du kan opgradere programmet til den nyeste version, hvis dit abonnement er aktivt eller er udløbet. Du kan aktivere funktionen Automatiske opgraderinger, så Norton-programmet giver dig besked, når der er kommet en ny version. Funktionen Automatiske opgraderinger er som standard aktiveret. Hvis du deaktiverer funktionen Automatiske opgraderinger, får du ikke længere meddelelser om opgraderinger fra Symantec.

Aktivering eller deaktivering af automatiske opgraderinger

1. Klik på Åbn Norton Security i Norton QuickMenu.

2. Klik på Avanceret i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Produktindstillinger i ruden i venstre side.

4. I rækken Automatiske opgraderinger skal du flytte knappen til positionen Fra eller Til.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v121311249_nsmac_retail_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 01/09/2017