Sådan inviterer du en ven til Norton Security

Nu kan du sprede glæden ved Norton-beskyttelsen, så dine venner bliver beskyttet lige så godt som dig, ved at dele Norton Security med dem. Med dette program kan de venner, du inviterer, prøve Norton gratis i 30 dage, når de har installeret det via din invitation. Bemærk, at tilbuddet kun gælder, hvis man ikke har brugt Norton før. Hvis din venner fornyr deres Norton-abonnement inden for prøveperioden, får de 60 dage mere end den normale abonnementsperiode samt de resterende dage af prøveperioden. Du (som har inviteret dem) får også 60 dage mere på dit abonnement.

Hvis din ven f.eks. er i gang med sin femte dag af prøveperioden og beslutter sig for at forny et 1-års abonnement, får vedkommende et normalt abonnement på 365 dage, 60 ekstra dage og de resterende 25 dage i prøveperioden. Det bliver samlet til et Norton-abonnement på 450 dage.

Sådan sender du en invitation til en ven

1. Klik på Inviter en ven i invitationsmeddelelsen.

2. Log på med dine Norton-legitimationsoplysninger.

3. Skriv mailadressen for den ven, du vil invitere.

Sådan accepterer du en invitation og tilmelder dig Norton

1. Klik på invitationslinket i mailen.

2. Klik på fanen Opret konto, angiv dine oplysninger i tilmeldingsformularen, læs vores fortrolighedspolitik, og opret en konto.

3. Følg instrukserne på skærmen for at downloade Norton Security.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v121276734_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/06/2017