Sådan fornyr du dit abonnement på Norton WiFi Privacy

Du får en besked og bliver bedt om at forny dit abonnement på Norton WiFi Privacy, når der er mindre end syv dage tilbage af abonnementet, eller hvis det er udløbet.

Hvis du har Norton WiFi Privacy som en del af dit abonnement på Norton Security Deluxe eller Premium, bliver Norton Security-programmet også fornyet ved fornyelsen af abonnementet.

Fornyelse af dit Norton WiFi Privacy-abonnement via en computer

1. Klik på Forny nu i vinduet med beskeden

2. Log på med din Norton-konto på den webside, der åbnes.

3. Følg instrukserne på skærmen for at afslutte fornyelsesprocessen.

Fornyelse af dit Norton WiFi Privacy-abonnement via en mobilenhed

1. Tryk på Tegn abonnement nu i vinduet med beskeden

2. Log på med din Norton-konto på den webside, der åbnes.

3. Gennemfør fornyelsesprocessen på en af følgende måder, afhængigt af enheden:

• På en Android-enhed skal du trykke på ABONNER i Google Play-licensvinduet.

• På en iOS-enhed skal du bekræfte købet via appen ved at trykke på Køb.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v121245729_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, iOS, Android
Sidst ændret: 03/04/2017