Hvilket produkt er det rigtige for mig?

Produktfunktioner og understøttede platforme

Norton Family Free

Norton Family Premier

Norton Security Premium

Internetovervågning

X

Tidsopsyn

X

Søgningsovervågning

X

Overvågning af sociale netværk

X

Beskyttelse af personlige oplysninger

X

Mailadvarsler

X

Adgangsanmodning

X

Aktivitetshistorik

De seneste syv dage

De seneste 30 dage

Brugervenlig internetportal

X

Placeringsovervågning1,2

X

Mobilapp til forældre2

X

Overvågning af mobilapps2

X

Sms-overvågning2,3

X

Videoovervågning4

X

Hurtig låsning

X

Månedlige/ugentlige rapporter

X

Bedste virus- og malwarebeskyttelse5

X

100 % virusfri garanti6

X

Identitetsbeskyttelse

X

Support til 10 enheder

X

Automatiske sikkerhedskopieringer

X

25 GB cloudlagerplads

X

Markedets førende sikkerhed5

X

Global registrering af trusler

X

Prøv Norton Security Premium GRATIS i 30 dage

*iOS-appen fås i alle lande undtagen disse

1Placeringsovervågning skal aktiveres af en forælder før brug. Placeringsovervågning fås i alle lande undtagen disse

2Mobilappen skal downloades separat

3Sms-overvågning skal aktiveres af en forælder før brug. Sms-overvågning fås i alle lande undtagen disse

4Med videoovervågning overvåges videoer, som dine børn ser på YouTube.com. YouTube-videoer, som er indlejret på andre websteder eller blogsider, overvåges og spores ikke.

5Nortons effektivitet: Du kan få mere detaljerede oplysninger om test af Nortons effektivitet i:

• AV-TEST, "Best Protection Award for Norton by Symantec," februar 2016

• AV-TEST, "Product Review and Certification Report," oktober 2016

• PassMark Software, "Consumer Security Products Performance Benchmarks (Edition 3)," februar 2016

6Virus Protection Promise : For at være berettiget til Virus Protection Promise skal du enten købe, forny eller opgradere Norton-abonnementet direkte hos Symantec eller tilmelde dig Nortons automatiske fornyelsestjeneste. Hvis vores Norton-ekspert ikke kan fjerne virussen fra din enhed, er du berettiget til tilbagebetaling af den fulde pris, du har betalt for Norton-abonnementets eller Norton-abonnementspakkens indeværende periode. Tilbagebetalingen beregnes eksklusive rabatter eller modtagne tilbagebetalinger, forsendelsesgebyrer og afgifter, undtagen i visse stater og lande hvor fragt, forsendelsesgebyr og afgifter kan refunderes. Refundering gælder ikke for skader, der er opstået som følge af virus. Du kan få flere oplysninger på Norton.com/guarantee.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v121181819_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 28/06/2017