Konfiguration af Safe Search i Norton Mobile Security

Norton Safe Search viser vurderingen fra Norton Secured for et websted i søgeresultaterne, så du kan identificere og filtrere mistænkelige sider fra dine søgeresultater.

Du skal aktivere Safe Search-funktionen under Indstillinger for at kunne anvende den. Du kan vælge at oprette en genvej til Safe Search på startskærmen og tilføje Norton Safe Search-bjælken i meddelelsesområdet, så du hurtigt kan få adgang til funktionerne.

Konfiguration af Safe Search

1. Gå til startskærmen, og åbn applikationen Norton Mobile Security.

2. Stryg gennem skærmene, indtil du når til skærmen Online, og tryk derefter på Safe Search.

3. Tryk på Aktivér nederst på skærmen i vinduet Prøv i Safe Search.

4. Stryg til højre, og tryk på Tilføj genvej på skærmen Tilføj en genvej.

Der oprettes en genvej på enhedens startskærm.

5. Stryg til højre, og tryk på Tilføj søgelinje på skærmen Tilføj en søgelinje.

Norton Safe Search-bjælken føjes til meddelelsesområdet, så du hurtigt kan få adgang til Safe Search.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v121181030_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 03/04/2017