Varig Norton-beskyttelse til Windows Vista efter ophør af Microsofts support

Microsoft® har officielt meddelt, at der ikke længere ydes support til Windows Vista pr. 11. april 2017. Dine Norton-produkter vil stadig understøtte Windows Vista i den nærmeste fremtid.

Nortons klientsikkerhedssoftware modtager ikke længere de nye produktopdateringer, som kunderne med understøttede versioner af Windows (Windows 10, Windows 8 og Windows 7) modtager. Nortons klientsikkerhedssoftware vil dog fortsat modtage de nyeste malwaredefinitioner via LiveUpdate, sårbarhedsopdateringer og kompatibilitetsrettelser. Identity Safe-browserudvidelsen understøttes ikke længere i Windows Vista. Du kan få flere oplysninger i Norton-vedligeholdelsestilstand til Windows XP og Windows Vista.

Men du skal være opmærksom på, at det også er vigtigt at beskytte computeren ved at holde den opdateret med de nyeste servicepakker og fejlrettelser udover at køre de mest opdaterede sikkerhedsprogrammer.

Microsoft har meddelt, at der ikke længere offentliggøres patches til Windows Vista, så computere med Windows Vista er mulige mål for cyberkriminelle, især hvis der bliver opdaget nye sårbarheder i operativsystemet. Alt efter hvilke trusler der er tale om, bliver Windows Vista muligvis sårbar over for virus og risici, som de seneste udgaver af Windows er immune over for. Derfor anbefaler vi kraftigt, at du hurtigst muligt opgraderer din Windows Vista-computer til et operativsystem, som understøttes.

1Kilde: https://support.microsoft.com/en-us/help/22882/windows-vista-end-of-support

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v121103027_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/07/2018