Fejlmeddelelsen: "Kunne ikke køres, da der udføres vedligeholdelse på din onlinebackupkonto" vises i Norton-programmet

Dette problem kan opstår, hvis du ikke har opdateret til den nyeste version af det Norton-program, du har.

Sådan finder du programmets versionsnummer

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Hjælp øverst til højre i hovedvinduet i Norton-programmet.

3. Klik på Om i vinduet Help Center under Generelle oplysninger.

Notér dig versionsnummeret. Det vises i formatet: 22.x.x.xx

Gør et af følgende afhængigt af programversionen:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v121026853_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 24/04/2017