Meddelelsen: "Der er ikke nok ledig lagerplads" vises, når jeg downloader en Norton-app i Google Play Store

Denne meddelelse betyder, at Android-enheden er ved at løbe tør for lagerpladsen. Afinstaller eventuelle uønskede programmer, eller slet nogle uønskede filer, såsom gamle billeder, lydfiler eller videofiler, inden du installerer Norton-programmet igen.

TRIN 1

Ryd app-data og -cache

1. Gå til Indstillinger på Startskærmen, og gå til Programadministrator eller indstillinger for Apps.

2. På listen over apps skal du vælge den app, som du vil rydde op i.

3. Tryk på Ryd data, og tryk derefter på Ryd cache.

TRIN 2

Afinstaller uønskede apps

1. Gå til Indstillinger på Startskærmen, og gå til Programadministrator eller indstillinger for Apps.

2. Fra listen over apps skal du vælge den app, du vil afinstallere, og derefter trykke på Afinstaller.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at afinstallere appen fuldstændig.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v121025865_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 10/03/2017