Meddelelsen: "Du har ikke nogen enheder" vises, når du logger på Google Play-webstedet for at downloade en Norton-app

Du får muligvis vist denne fejlmeddelelse, når du logger på Google Play-webstedet med en anden Google-konto, end den du bruger på din Android-enhed. Sørg for at logge på med den rigtige Google-konto.

Alternativt kan du åbne Google Play Store-appen på din Android-enhed for at søge efter og downloade Norton-programmet.

Denne fejlmeddelelse kan også blive vist, hvis din Android-enhed ikke opfylder systemkravene. Du kan se systemkravene for det program, du vil downloade, på siden for Norton-appen i Play Store eller på Norton-webstedet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v121025756_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 10/03/2017