Løsning af problemer med profilinstallation

Brug oplysningerne herunder til at løse de eventuelle problemer, du kan opleve ved installation af en profil på barnets enhed.

Du får vist denne meddelelse, hvis der allerede en anden MDM-profil installeret på enheden. Følg disse trin for at fjerne den eksisterende profil og tilføje Symantecs i stedet.

• Åbn appen Indstillinger.

• Tryk på Generelt og derefter på Enhedsadministration.

• Tryk på den eksisterende profil, og slet den.

• Åbn appen Norton Family-forældrestyring.

• Tryk på menuikonet, dernæst på Installer profil, og følg anvisningerne på skærmen.

Dette sker, hvis MDM-serveren er nede eller ikke svarer på anmodninger på grund af problemer med forbindelsen. Prøv igen efter noget tid ved at følge disse trin:

• Åbn appen Norton Family-forældrestyring.

• Tryk på menuikonet, dernæst på Installer profil, og følg anvisningerne på skærmen.

Kontrollér enhedens internetforbindelse, og prøv igen ved at følge disse trin:

• Åbn appen Norton Family-forældrestyring.

• Tryk på menuikonet, dernæst på Installer profil, og følg anvisningerne på skærmen.

Norton Family-serveren kan være utilgængelig på nuværende tidspunkt. Prøv at installere profilen igen efter noget tid.

• Åbn appen Norton Family-forældrestyring.

• Tryk på menuikonet, dernæst på Installer profil, og følg anvisningerne på skærmen.

Hvis du får vist en tom skærm i appen Indstillinger, kan du prøve at installere profilen ved at følge disse trin:

• Åbn appen Norton Family-forældrestyring.

• Tryk på menuikonet, dernæst på Installer profil, og følg anvisningerne på skærmen.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v120880406_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 31/07/2017