Gør Norton computeren langsommere?

Vi ved, hvor irriterende det er, når computeren bliver langsom, og det tager alt for lang tid at udføre enkle opgaver. Nogle brugere mener, at deres computer fungerer dårligere, når de har installeret Norton. For nogle år siden kunne det godt være tilfældet, men nu bliver computeren ikke langsommere, hvis du installerer Norton. Vi har taget kommentarerne til efterretning og strømlinet Norton-softwaren, så du får beskyttelse i verdensklasse, uden at det går ud over ydeevnen. I uafhængige test er Norton blevet bedømt som et af de letteste sikkerhedsprogrammer på markedet. Norton fik for nylig den højeste bedømmelse for ydeevnen blandt alle leverandører af internetsikkerhedssoftware i en test, der blev udført af PassMark Software.

Norton kan også øge computerens hastighed vha. værktøjer til forbedring af ydeevnen, så du kan udføre de daglige opgaver hurtigere.

Har du brug for eksperthjælp til at forbedre computerens ydeevne eller til at løse andre af hverdagens computerproblemer? Med et abonnement på Norton Ultimate Help Desk kan du når som helst få omfattende support til en overkommelig pris.

Flere oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v120813372_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/07/2017