Jeg kan ikke logge på Norton WiFi Privacy-appen på min iPhone eller iPad efter at have opdateret den

Du kan rette fejlen ved at afinstallere og derefter geninstallere appen Norton WiFi Privacy.

TRIN 1

Afinstallation af Norton WiFi Privacy

1. Hold en finger på ikonet for Norton WiFi Privacy på startskærmen, indtil det begynder at bevæge sig.

2. Tryk på X øverst til venstre på app-ikonet.

3. Tryk på Slet for at bekræfte.

4. Genstart din enhed.

TRIN 2

Download og installation af Norton WiFi Privacy

1. Start App Store på din iOS-enhed.

2. Søg efter "'Norton WiFi Privacy", og vælg appen Norton WiFi Privacy VPN i søgeresultaterne.

3. Tryk på Hent og derefter på Installer.

4. Tryk på Norton WiFi Privacy -ikonet på startskærmen for at starte appen, når den er downloadet.

5. Læs vores betingelser for brug og fortrolighedspolitik, og tryk så på Acceptér og fortsæt.

6. Tryk på Jeg har allerede et abonnement nederst på Norton WiFi Privacy-skærmen.

7. Angiv mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log på.

Norton WiFi Privacy er nu aktiveret og klar til brug.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v120808915_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem iOS
Sidst ændret: 17/02/2017