Norton Secure VPN

Når du bruger en trådløs forbindelse, kan internetudbyderen og webstederne se følsomme oplysninger såsom placering, chat og mail. Du er sårbar over for hackere, som er ude på at overvåge og stjæle oplysningerne. Norton Secure VPN opretter et virtuelt privat netværk (VPN), som krypterer de følsomme data. Det giver dig mulighed for at bruge offentlige netværk, f.eks. internettet, på en sikker måde.

Med Norton Secure VPN har du adgang til dine apps og tjenester, som om du var hjemme. Du kan surfe anonymt, så du ikke bliver sporet af virksomheder og kriminelle.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v120542238_norton_wifi_da_dk
Operativsystem Windows, macOS, Android, iOS
Sidst ændret: 12/11/2018