Norton WiFi Privacy

Når du bruger en trådløs forbindelse, kan internetudbyderen og webstederne se følsomme oplysninger såsom placering, chat og mail. Du er sårbar over for hackere, som er ude på at overvåge og stjæle oplysningerne. Norton WiFi Privacy opretter et virtuelt privat netværk (VPN), som krypterer de følsomme data. Det giver dig mulighed for at bruge offentlige netværk, f.eks. internettet, på en sikker måde.

Med Norton WiFi Privacy har du adgang til dine yndlingsprogrammer, ligesom når du er derhjemme. Du kan surfe anonymt, så du ikke bliver sporet af virksomheder og kriminelle.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v120542238_norton_wifi_da_dk
Operativsystem iOS, Android
Sidst ændret: 19/01/2017