Meddelelsen: "Vi beklager, men dit Norton-program kan ikke installeres. Denne software kræver mindst 512 MB hukommelse ..." vises, når du installerer Norton for Mac

Hvis du vil installere Norton til Mac, skal computeren opfylde følgende systemkrav:

Systemkrav

• Operativsystemer :

Fremover vil Norton Security til Mac OS X kun understøtte den nyeste og de to foregående versioner af Mac OS X-operativsystemet for at fremme denne bedste praksis med hensyn til sikkerhed.

Hardware:

• Mac-computer med Intel® Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- eller Xeon-processor

• 2 GB RAM

• 300 MB ledig plads på harddisken

• Internetforbindelse til LiveUpdate

Understøttede browsere:

• Safari®1, 2

• Mozilla Firefox®1, 2

• Google Chrome™1

1 Efterhånden som det stilles til rådighed af Symantec i din abonnementsperiode

2 Understøtter nuværende udgaver samt de seneste større udgivelser til 32-bit

Du skal opgradere systemhukommelsen for at fortsætte installationen af Norton-programmet til Mac.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v120532015_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 03/07/2017