Søg på nettet på Norton Family-forældrestyringsappen

Dit barn kan søge på internettet på sikker vis med forældrestyring i Norton Family. I tilstanden Barn fungerer Norton Family-forældreappen som en webbrowser, og den udfører webovervågning baseret på de husregler, du har indstillet.

Du får den bedste beskyttelse fra Norton Family ved at indstille begrænsninger på barnets Android-enhed. Begrænsningerne forhindrer barnet i at bruge visse apps eller funktioner på enheden.

Råd i forbindelse med Norton Family-forældrestyringsbrowseren

• Søgning på nettet

Skriv søgeordene i adresselinjen eller søgefeltet. Imens du taster, vises der forslag på de sætninger og URL-adresser, du kan anvende.

• Åbning af ny fane

Tryk på knappen til flere faner i højre side af adresselinjen, og tryk derefter på ikonet +.

• Opdatering af en side

Tryk på menuikonet, som er angivet med tre prikker øverst til højre på skærmen, og tryk derefter på knappen Opdater.

• Tilføjelse af et bogmærke

Tryk på menuikonet, som er angivet med tre prikker øverst til højre på skærmen, og tryk derefter på bogmærkemærkaten.

• Redigering eller fjernelse af et bogmærke

Tryk på menuikonet, som er angivet med tre prikker øverst til højre på skærmen, tryk på Bogmærker, og tryk derefter på det bogmærke, du vil redigere eller fjerne. Vælg funktionen i pop op-menuen.

• Aktivering eller deaktivering af andre browsere

Tryk på menuikonet, som er angivet med tre prikker øverst til højre på skærmen, og tryk derefter på Indstillinger. Du kan bruge skydeknappen til at aktivere eller deaktivere Cookies og andre browserindstillinger.

• Sådan rydder du browserhistorikken

Tryk på menuikonet, som er angivet med tre prikker øverst til højre på skærmen, tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Ryd historik.

Relaterede løsninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v120392105_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 03/02/2017