Meddelelsen "Norton WiFi Privacy kører allerede" eller "Sessionen fik timeout"

Du kan rette fejlen ved at afslutte Norton WiFi Privacy-processen, som kører i baggrunden, og derefter slette filen med kontooplysninger manuelt.

TRIN 1

Afslutning af Norton WiFi Privacy-processen

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

taskmgr

3. På fanen Processer skal du vælge Norton WiFi Privacy.exe og så klikke på Afslut proces.

4. Klik på Afslut proces for at bekræfte.

TRIN 2

Manuel sletning af kontooplysninger

1. Tryk på tasterne Windows og E samtidig for at åbne Windows Stifinder.

2. Find følgende mappe i Windows Stifinder :

C:\ProgramData\NWPService

3. Højreklik på account_info.se, og klik derefter på Slet.

Når du har slettet kontooplysningerne, skal du starte Norton WiFi Privacy og logge på med din Norton-konto igen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v120292272_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/08/2017