Meddelelsen "Opdateringen mislykkedes. Der er installeret en ældre version af Norton WiFi Privacy" vises, når jeg installerer en opdatering til Norton WiFi Privacy

Du kan løse problemet ved at afslutte Norton WiFi Privacy-processen og derefter downloade og installere den nyeste version af Norton WiFi Privacy.

TRIN 1

Afslutning af Norton WiFi Privacy-processen

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

taskmgr

3. På fanen Processer skal du vælge Norton WiFi Privacy.exe og så klikke på Afslut proces.

4. Klik på Afslut proces for at bekræfte.

TRIN 2

Download og installation af Norton-programmet

1. Log på Norton.

2. Du bliver bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på Norton. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. På fanen Abonnementer skal du vælge Norton WiFi Privacy og så klikke på Download.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

6. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

Hvis der vises en sikkerhedsadvarsel vedrørende åbning af den downloadede fil, skal du klikke på Kør for at fortsætte.

7. Klik på Næste for at starte installationen.

8. Læs licensaftalen, og klik derefter på Jeg accepterer.

9. Klik på Udfør, når installationen er færdig.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v120292241_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/04/2017