Meddelelsen "Ingen internetforbindelse" vises, når jeg har forbindelse til Norton WiFi Privacy VPN

Du løser problemet ved at lukke alle programmer og genstarte computeren.

Hvis problemet stadig opstår, efter at du har genstartet computeren, og du har Windows 7 eller 8, skal du deaktivere muligheden Beskyttet tilstand i indstillingerne for Internet Explorer.

Deaktivering af Beskyttet tilstand i Internet Explorer

1. Start Internet Explorer.

2. Klik på Internetindstillinger i menuen Funktioner.

3. Fjern markeringen af Aktivér beskyttet tilstand på fanen Sikkerhed.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v120292210_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 24/04/2017