Meddelelsen "Norton WiFi Privacy kræver, at Norton WiFi Privacy-tjenesten kører" vises, når jeg opretter forbindelse til Norton WiFi Privacy VPN

Problemet kan opstå, hvis Norton WiFi Privacy-tjenesten, som kræves for at oprette forbindelse til Norton WiFi Privacy VPN, ikke kører eller er blevet afbrudt.

Du løser problemet ved at lukke alle programmer og genstarte computeren. Hvis problemet ikke er løst, skal du genstarte Norton WiFi Privacy-tjenesten manuelt.

Genstart af Norton WiFi Privacy-tjenesten

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

services.msc

3. Find Norton WiFi Privacy-tjenesten på listen i vinduet Tjenester.

4. Højreklik på Norton WiFi Privacy-tjenesten, og klik på Stop.

5. Højreklik på Norton WiFi Privacy-tjenesten igen, og klik på Start.

Nu kan du starte Norton WiFi Privacy og oprette forbindelse til Norton WiFi Privacy VPN.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v120292148_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 24/03/2017