Meddelelsen "TAP-driverfejl" eller "Usigneret driver"

Du kan rette fejlen ved at afinstallere TAP-driveren og geninstallere Norton WiFi Privacy

TRIN 1

Afinstallation af TAP-driveren

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

devmgmt.msc

3. I vinduet Enhedshåndtering skal du dobbeltklikke på Netværkskort, så hele listen vises.

4. Højreklik på TAP-Windows Adapter V9, og vælg Egenskaber.

Hvis du ikke kan finde TAP-Windows Adapter V9 under Netværkskort, skal du på menulinjen foroven vælge Vis > Vis skjulte enheder.

5. På fanen Driver skal du klikke på Afinstaller.

6. Markér muligheden Slet driversoftwaren til denne enhed, og klik på OK for at fortsætte.

TRIN 2

Download Norton

1. Log på Norton.

2. Du bliver bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på Norton. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. På fanen Abonnementer skal du vælge Norton WiFi Privacy og så klikke på Download.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

6. Dobbeltklik på Norton-installationsprogrammet, når filen er downloadet.

Hvis der vises en sikkerhedsadvarsel vedrørende åbning af den downloadede fil, skal du klikke på Kør for at fortsætte.

7. Klik på Næste for at starte installationen.

8. Læs licensaftalen, og klik derefter på Jeg accepterer.

9. Klik på Udfør, når installationen er færdig.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v120292117_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/09/2017