Mine beskyttede enheder vises ikke korrekt, når jeg logger på Mit Norton

Efter lanceringen af den nye portal Mit Norton, hvor det er muligt at administrere enheder og abonnementer, vises der muligvis forkerte enheder for nogle brugere, eller også vises enhederne med forkert status. De forkerte oplysninger er mere synlige på den nye hjemmeside, der blev lanceret for nylig. Problemet skyldes en fejl ved synkronisering af nogle kunders data. Hvis sikkerhedsstatussen i Norton-programmet på din enhed viser, at du er beskyttet, kan du se bort fra disse advarsler.

Fjern forkerte enheder, eller aktivér beskyttelsen på ny

    Du kan opdatere din konto, så den kun viser de beskyttede enheder, du har i øjeblikket, med den rigtige status ved at fjerne de enheder, der vises forkert, og installere eller aktivere beskyttelsen på disse enheder igen.

  1. Log på Norton.

  2. På siden Enheder skal du vælge den enhed, du ikke længere bruger, og klikke på .

  3. Klik på Slet enhed.

  4. I bekræftelsesvinduet Fjern enhed skal du klikke på Fjern.

  5. Klik på Udført.

  6. Download eller aktivér abonnementet igen på alle de enheder, der skal beskyttes, og kontrollér, at det vises korrekt.

Yderligere oplysninger

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v120288703_EndUserProfile_da_dk
Sidst ændret: 23/12/2016