Meddelelsen "I fare: Beskyttelsen ved scanning og netværksbeskyttelsen er i fare" på Mac

Du kan rette fejlen ved at afinstallere og derefter geninstallere Norton.

TRIN 1

Afinstallation af Norton

1. I mappen Programmer skal du dobbeltklikke på Norton-programmet.

2. Klik på Norton-programmet på menulinjen ved siden af Apple-ikonet, og vælg Afinstaller Norton-programmet.

Norton-programvinduet skal være åbent, før du kan se menufunktionerne.

3. Klik på Afinstaller i bekræftelsesvinduet Afinstaller Norton -programmet.

4. Indtast administratornavn og -adgangskode, og klik på Installer hjælp.

5. Klik på Genstart nu i afinstallationsvinduet.

TRIN 2

Installation af Norton

1. Log på Norton.

2. Du bliver bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på Norton. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Kontrollér, at det produktnavn, der vises i vinduet Installer på denne enhed, er navnet på det program, du gerne vil installere, og klik så på Acceptér og download.

4. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

5. Dobbeltklik på Norton-installationsprogrammet, når filen er downloadet.

6. Klik på Acceptér og installer for at starte installationen.

7. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

8. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

9. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v120216462_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 21/09/2017