Meddelelsen "Vi kan ikke gennemføre din ordre ..." vises ved opgradering af dit abonnement på Norton WiFi Privacy

Problemet kan opstå, hvis du har købt det aktuelle abonnement på Norton WiFi Privacy med én plads i Norton Online Store og prøver at opgradere programmet. I øjeblikket understøttes automatisk opgradering af programmet ikke.

Hvis du vil opgradere dit abonnement på Norton WiFi Privacy, skal du kontakte Norton Support. Du kan også købe endnu et abonnement på Norton WiFi Privacy i AppStore eller Google Play.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v120037888_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem iOS, Android
Sidst ændret: 18/09/2017