Meddelelsen: "Du skal have Mac OS X 10.7.5 eller nyere for at kunne installere dette Norton-program..." vises, når jeg installerer Norton-programmet til Mac

Du skal have Mac OS 10.7.5 eller nyere for at kunne installere Norton-programmet til Mac 7.x.

Hvis du har en ældre version af Mac OS X, anbefaler vi, at du opgraderer Mac OS til den nyeste version. Du finder flere oplysninger i Hentning af macOS Sierra.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119986269_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 18/01/2017