Meddelelsen "Du har under 2 GB hukommelse. Det anbefales, at computeren har mindst 2 GB ..." på Mac-computere

Hvis du vil installere Norton til Mac, skal computeren opfylde følgende systemkrav:

Systemkrav

• Operativsystemer :

Fremover vil Norton Security til Mac OS X kun understøtte den nyeste og de to foregående versioner af Mac OS X-operativsystemet for at fremme denne bedste praksis med hensyn til sikkerhed.

Hardware:

• Mac-computer med Intel® Core 2 Duo-, Core i3-, Core i5-, Core i7- eller Xeon-processor

• 2 GB RAM

• 300 MB ledig plads på harddisken

• Internetforbindelse til LiveUpdate

Understøttede browsere:

• Safari®1, 2

• Mozilla Firefox®1, 2

• Google Chrome™1

1 Efterhånden som det stilles til rådighed af Symantec i din abonnementsperiode

2 Understøtter nuværende udgaver samt de seneste større udgivelser til 32-bit

Hvis din Mac ikke opfylder kravene til systemhukommelse (RAM), anbefaler vi, at du opgraderer systemhukommelsen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v119986238_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 15/11/2018