Norton Safe Webs liste over blokerede udgivere

Norton Safe Webs liste over blokerede udgivere (SWBPL) er et sæt af sikkerhedsvurderinger i Norton Safe Web, der angiver bedømmelser af et specifikt websted.

Sådan forstås Norton Safe Web-sikkerhedsvurderingerne

I Norton Safe Web bruges følgende sikkerhedsvurderinger for websteder:

• Sikker (grønt OK -ikon ud for søgeresultatet eller på Norton-værktøjslinjen)

En Norton Safe Web-analyse har vist, at webstedet er sikkert at besøge.

• Ikke testet (gråt spørgsmålstegn [ ? -ikon] ud for søgeresultatet eller på Norton-værktøjslinjen)

Norton Safe Web har ikke nok data til at analysere webstedet - det anbefales, at du ikke går ind på webstedet.

• Usikker (rødt kryds [ x -ikon] ud for søgeresultatet eller på Norton-værktøjslinjen)

En Norton Safe Web-analyse har vist, at webstedet ikke er sikkert at besøge. Webstedet forsøger muligvis at installere skadelig software på computeren.

• Forsigtig (orange udråbstegn [ ! -ikon] ud for søgeresultatet eller på Norton-værktøjslinjen)

En Norton Safe Web-analyse har konstateret, at webstedet rummer elementer, der er klassificeret som irritationsfaktorer. Webstedet er ikke farligt, men det kan installere uønskede programmer på computeren uden din tilladelse.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119939706_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/12/2016