Hvordan bruger jeg værktøjet Søg?

Du kan åbne værktøjet Søg på følgende måder:

• Tryk på den genvejstast til søgning, som du har indstillet. Genvejstasten er som standard Ctrl + F, og den virker kun, når Norton-programmet er forrest. Du kan ændre denne indstilling som beskrevet i Indstilling af en genvejstast til søgning.

• I hovedvinduet i Norton-programmet skal du klikke på søgeikonet ().

• Højreklik på ikonet for Norton-programmet på proceslinjen, og klik derefter på Søg.

• Klik på Søg i vinduet Norton Help Center.

Værktøjet Søg kan hjælpe dig med følgende:

Finde en bestemt funktion i Norton-programmet

I vinduet Søg skal du klikke på og derefter skrive navnet på den pågældende funktion i søgefeltet. Hvis du ikke er sikker på en funktions navn, skal du bare begynde at skrive relaterede nøgleord for at få søgeforslag, som kan hjælpe dig med at finde oplysningerne hurtigere. Du kan holde markøren på søgeforslagene, så der vises en kort forklaring til funktionen. Du kan også ændre indstillingerne for en funktion via søgeresultaterne.

Søge efter et bestemt ord eller en bestemt sætning på internettet

I vinduet Søg skal du klikke på og derefter skrive det ord eller den sætning, som du vil søge efter på internettet. Mens du skriver, viser Norton Safe Search forslag, så du kan søge hurtigere. Klik på et forslag, som du er interesseret i, for at se Norton Safe Search-resultater for det pågældende forslag.

Relaterede løsninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119843850_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/06/2017