Hvordan bruger jeg søgning i programmet?

Du kan bruge søgevinduet i programmet til at finde en bestemt funktion i Norton-programmet. Du kan åbne søgevinduet i programmet på følgende måder:

• Tryk på den genvejstast til søgning, som du har indstillet. Genvejstasten er som standard Ctrl + F, og den virker kun, når Norton-programmet er forrest. Du kan ændre disse indstillinger som beskrevet i Indstilling af en genvejstast til søgning.

• Klik på søgeikonet i hovedvinduet i Norton-programmet.

• Højreklik på ikonet for Norton-programmet på proceslinjen, og klik på Kør søgning.

• Klik på Søg i vinduet Norton Help Center.

Hvis du kender navnet på en funktion, kan du skrive det i søgevinduet. Hvis du ikke er sikker på en funktions navn, skal du bare begynde at skrive relaterede nøgleord for at få søgeforslag, som kan hjælpe dig med at finde oplysningerne hurtigere. Du kan holde markøren på søgeforslagene, så der vises en kort forklaring til funktionen. Du kan også ændre indstillingerne for en funktion via søgeresultaterne.

Relaterede løsninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119843850_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/12/2016