Hvordan bruger jeg værktøjet Søg?

Du kan åbne værktøjet Søg på følgende måder:

• Tryk på den genvejstast til søgning, som du har indstillet. Genvejstasten er som standard Ctrl + F, og den virker kun, når Norton-programmet er forrest. Du kan ændre denne indstilling som beskrevet i Indstilling af en genvejstast til søgning.

• I hovedvinduet i Norton-programmet skal du klikke på søgeikonet ().

• Højreklik på ikonet for Norton-programmet på proceslinjen, og klik derefter på Søg.

• Klik på Søg i vinduet Norton Help Center.

Værktøjet Søg kan hjælpe dig med følgende:

Finde en bestemt funktion i Norton-programmet

Skriv navnet på den pågældende funktion i søgefeltet i vinduet Søg. Hvis du ikke er sikker på en funktions navn, skal du bare begynde at skrive relaterede nøgleord for at få søgeforslag, som kan hjælpe dig med at finde oplysningerne hurtigere. Du kan holde markøren på søgeforslagene, så der vises en kort forklaring til funktionen. Du kan også ændre indstillingerne for en funktion via søgeresultaterne.

Relaterede løsninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119843850_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2017