Administration af barnets enheder

Hvis du vil overvåge dine børns onlineaktiviteter, skal du angive den enhed, som hvert enkelt barn bruger. På Windows-computere skal du angive, hvilken brugerkonto barnet bruger til at logge på computeren med. Hvis dine børn deler en enkelt computer, skal du oprette en brugerkonto for hvert enkelt barn. Det gør det muligt at overvåge hvert barn separat i Norton Family og at fastsætte husregler baseret på hvert barns alder.

Du kan redigere tildelingen af enheds- eller brugerkonti når som helst på barnets enhed eller ved at logge på din konto på en enhed med internetforbindelse. Når du ændrer tilknytningen af en enhed eller en brugerkonto for et barn, begynder Norton Family at overvåge barnet baseret på den nye tilknytning.

Du kan udføre følgende handlinger på fanen ENHEDER:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119791613_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 01/11/2017