Hvordan bruger jeg Hurtig låsning?

Hurtig låsning er en Premier-funktion, som du kan bruge til at begrænse dine børns brug af enheder, der er online. Hvordan det virker, afhænger af hvilken type enhed dit barn har.

Låseikonet på barnets enhed bliver rødt, når Hurtig låsning er aktiveret. Hvis du bruger grundversionen, bliver låseikonet ved med at være nedtonet, og du skal opgradere til en Premier-konto, før du kan bruge denne funktion.

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119791580_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 17/08/2017