Hvordan bruger jeg Hurtig låsning?

Hurtig låsning er en Premier-funktion, som du kan bruge til at låse alle barnets enheder, når de er online. Børnene kan ikke bruge deres enheder, før du låser dem op eller giver børnene pinkoden. På iOS-enheder skjuler Hurtig låsning dog kun de installerede apps, herunder Norton Family-forældrestyring, og standardapps som Safari, iTunes Store, App Store og kamera. Barnets iOS-enhed låses ikke helt.

Hvis du vil bruge denne funktion, skal du konfigurere en pinkode og tilføje mindst én tilladt kontakt. Herefter kan barnet ringe til og modtage opkald fra de tilladte kontakter, selvom tidsgrænsen er nået, eller du har låst enheden. Du skal installere en profil, for at Hurtig låsning fungerer på iOS-enheder. Der er flere oplysninger i Sådan sikrer du Norton Family-overvågning på barnets iOS-enhed

Du kan ikke bruge pinkoden til at låse barnets iOS-enhed op. Du låser op ved at logge på på Norton Family-portalen, klikke på låseikonet på barnets profil igen og derefter klikke på Lås op.

Låseikonet på barnets enhed bliver rødt, når Hurtig låsning er aktiveret. Hvis du bruger grundversionen, bliver låseikonet ved med at være nedtonet, og du skal opgradere til en Premier-konto, før du kan bruge denne funktion.

Brug af Hurtig låsning

1. Log på Norton Family

2. Klik på låseikonet på barnets profil.

3. Hvis pinkodevinduet er nedtonet, skal du flytte knappen Til/fra til positionen Til.

Du kan ikke bruge Hurtig låsning, hvis du deaktiverer pinkoden.

4. Hvis du er tilfreds med pinkoden og de tilladte kontakter, kan du klikke på Lås for at aktivere Hurtig låsning. Hvis du vil, kan du ændre pinkoden og de tilladte kontakter ved at følge nedenstående trin.

5. Klik på ikonet med øjet for at vise den aktuelle pinkode. Hvis du vil ændre pinkoden, skal du klikke på Rediger, angive en ny pinkode med fire cifre og klikke på Gem.

6. Klik på Administrer i vinduet Tilladte kontakter, tilføj en kontakt, der kan bruges i nødstilfælde, og klik på Gem.

Du kan tilføje op til seks kontakter på listen over tilladte kontakter. Vinduet vises kun, hvis barnet er tilknyttet en Android-enhed med telefonfunktion.

7. Klik på Lås.

8. Du låser enhederne op ved at klikke på låseikonet på barnets profil igen og derefter på Lås op.

Når du låser barnets iOS-enhed op, bliver de installerede apps sat i alfabetisk rækkefølge. Fortæl barnet, at dette er helt normal, og at ingen af dets apps er blevet fjernet. Anbefal også dit barn ikke at bruge mapper til at gruppere apps i.

Inden låsning

Efter låsning

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119791580_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 28/02/2017