Norton Shopping Guarantee

Med Norton Shopping Guarantee får Norton Security-kunder nogle fordele, når de foretager køb via et Norton Secured-websted eller et forhandlerwebsted med garanti. Når du køber via en Norton Shopping Guarantee-forhandler, modtager du et Norton Shopping Guarantee-certifikat, som du kan bruge, hvis du vil indgive et krav. Det er gratis at tilmelde sig denne funktion, og den kan anvendes af alle Norton Security-brugere.

Funktionen Norton Shopping Guarantee kan anvendes i en begrænset periode af kunder, som har aktiveret Norton-værktøjslinjen og har aktiveret Norton Safe Search i Google Chrome-browseren. Brugere af Norton Safe Search beskyttes gratis med Norton Shopping Guarantee, når de foretager køb via et Norton Secured-websted eller et forhandlerwebsted med garanti.

Ikonet for Norton Shopping Guarantee vises som et felt på Norton-værktøjslinjen. Det vises også i Norton Safe Search-bemærkningerne, når brugeren støder på et forhandlerwebsted, der kan anvendes med Norton Shopping Guarantee.

Fordele ved Norton Shopping Guarantee

Købsgaranti

Hvis en Norton Shopping Guarantee-forhandler ikke opfylder betingelserne for transaktionen, kan du indgive et krav om godtgørelse på op til 1000 USD.

Klik på Norton Shopping Guarantee-seglet, eller kontrollér oplysningerne om fordelene og muligheden for at anvende dem i mailen med garantibekræftelsen. Fordelene ved Norton Shopping Guarantee udløber 30 dage efter datoen for købet af produktet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v119791543_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/06/2018