Skift konto i Norton Shopping Guarantee

Der kan skiftes fra en Norton-konto til en anden, hvilket gør det muligt for flere brugere af Norton Security at nyde fordele af Norton Shopping Guarantee-programmet.

Skift konto i Norton Shopping Guarantee

1. Klik på ikonet Norton Shopping Guarantee på Norton-værktøjslinjen, og klik på Deaktiver.

2. Du logger af Norton-programmet ved at åbne Norton og klikke på Norton-mailadressen i det øverste højre hjørne.

I dialogboksen Log af skal du klikke på OK.

3. Du logger på Norton med en ny konto ved at åbne Norton og klikke på Log på.

Følg anvisningerne på skærmen for at logge ind på din Norton-konto.

4. Du aktiverer Norton Shopping Guarantee for den nye konto ved at klikke på ikonet Norton Shopping Guarantee på Norton-værktøjslinjen og derefter på Aktivér.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119790981_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/12/2016