Registrering af et Norton Shopping Guarantee-køb

Du skal logge ind på din Norton-konto, før du kan registrere et Norton Shopping Guarantee-køb. Hvis du foretager et køb uden at logge på din Norton-konto, kan du registrere købet manuelt ved at logge på Norton Shopping Guarantee-webstedet.

Registrering af et køb

1. Klik på ikonet Norton Shopping Guarantee på Norton-værktøjslinjen, og klik på Registrer et køb.

2. Angiv legitimationsoplysningerne for din Norton-konto på siden Norton Shopping Guarantee Buyer Service Center, og klik på Log på.

3. Følg anvisningerne for registrering af et produktkøb på siden Garanterede transaktioner.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119790970_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/06/2017