Indgivelse af krav i forbindelse med Norton Shopping Guarantee-køb

Hvis du mener, at dine personlige oplysninger er blevet afsløret, mens du foretog et køb, eller at en Norton Shopping Guarantee-forhandler ikke har overholdt transaktionsbetingelserne, kan du indgive et krav i forbindelse med købet.

Indgivelse af krav i forbindelse med køb

1. Klik på ikonet Norton Shopping Guarantee på Norton-værktøjslinjen, og klik på Indgiv et krav.

2. Angiv legitimationsoplysningerne for din Norton-konto på siden Norton Shopping Guarantee Buyer Service Center, og klik på Log på.

3. Følg anvisningerne for indgivelse af krav vedrørende et produkt på siden Garanterede transaktioner.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v119790943_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/12/2016