Aktivering eller deaktivering af Norton Shopping Guarantee

Du skal aktivere Norton Safe Search i Google Chrome-browseren for aktivere Norton Shopping Guarantee. Hvis Safe Search-funktionen er deaktiveret, vil du få vist en meddelelse om at aktivere Safe Search i Google Chrome-browseren.

Hvis du vil aktivere Norton Safe Search på et senere tidspunkt, skal du klikke på Påmind mig senere. Hvis du gerne vil have, at advarselsmeddelelsen ikke vises, skal du klikke på Spørg mig ikke igen.

Aktivering af Norton Shopping Guarantee

1. Klik på ikonet Norton Shopping Guarantee på Norton-værktøjslinjen, og klik på Aktivér.

2. I pop op-vinduet Log på skal du klikke på Log på.

Hvis brugeren vælger at springe login-processen over, bliver Norton Shopping Guarantee-funktionen stadig aktiveret. Dog skal garantierne så registreres manuelt.

3. Indtast dine Norton-kontooplysninger, og klik på Log på.

4. Efter brugeren har logget på, modtager vedkommende en meddelelse, der bekræfter, at Norton Shopping Guarantee-funktionen er blevet aktiveret.

Du kan deaktivere Norton Shopping Guarantee, hvis du ikke ønsker at være berettiget til en købsgaranti. Du deaktiverer Norton Shopping Guarantee fuldstændigt ved at deaktivere Norton Shopping Guarantee og logge af Norton. Du kan dog stadig indgive krav i forbindelse med tidligere berettigende køb ved at gå ind på Norton Shopping Guarantee-webstedet.

Deaktiver Norton Shopping Guarantee

1. Klik på ikonet Norton Shopping Guarantee på Norton-værktøjslinjen, og klik på Deaktiver.

2. I vinduet Er du sikker? skal du klikke på Deaktiver.

3. I vinduet Gennemført skal du klikke på Luk.

Du kan kun drage nytte af fordelene ved Norton Shopping Guarantee ved at tilmelde dig igen i Norton-kontoen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119790906_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/06/2017