Krav for at kunne bruge Norton Shopping Guarantee

Du kan kun bruge Norton Shopping Guarantee, hvis enheden opfylder følgende krav:

Understøttede browsere

Google Chrome (understøtter den aktuelle og de seneste to store versioner i 32 bit)

Krav til land og sprog

Norton Shopping Guarantee gælder kun for kunder i USA.

Krav til Safe Search

• Brugerne skal have en Norton-konto

• Brugerne skal have Norton Security-værktøjslinjen installeret og aktiveret i deres Google Chrome-browser

• Brugerne skal have Norton Safe Search konfigureret som enten deres standardsøgemaskine eller startside eller begge dele

Krav til login på Norton-konto

Du skal været logget på din Norton-konto, før du kan registrere et Norton Shopping Guarantee-køb.

Hvis du ikke logger på Norton-kontoen, vil der blive vist et vindue med Køb registreret hver gang der foretages en køb på Norton Shopping Guarantee-forhandlerwebstedet.

Hvis du ikke logger på Norton-kontoen, når du foretager et køb på et Norton Shopping Guarantee-forhandlerwebsted, er du nødt til at logge på Norton Shopping Guarantee-webstedet og manuelt registrere købet for at modtage fordelene.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v119790872_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/06/2018