Indstilling af en genvejstast til søgning

Du kan indstille en tastaturgenvej, som hurtigt åbner søgevinduet i programmet. Du kan bruge søgevinduet i programmet til at finde en bestemt funktion i Norton-programmet. Når du begynder at skrive i søgevinduet i programmet, vises der relevante søgeforslag, så du nemmere og hurtigere kan finde oplysningerne. Du kan holde markøren på søgeforslagene, så der vises en kort forklaring til funktionen. Du kan også ændre indstillingerne for en funktion via søgeresultaterne.

Genvejstasten er som standard Ctrl + F, og den virker kun, når Norton-programmet er forrest. Se nedenstående trin, hvis du vil ændre denne indstilling.

Indstilling af en genvejstast til søgning

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Flyt knappen i rækken Genvejstast til søgning til positionen Til.

4. Klik på pilen, og vælg den tast, du vil bruge til søgning i programmet.

5. Udfør en af følgende handlinger:

• Hvis genvejstasten kun skal virke, når Norton-programmet er forrest, skal du fjerne markeringen af muligheden Global.

• Hvis genvejstasten også skal virke, når Norton-programmet ikke er forrest, skal du markere muligheden Global.

6. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119707294_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/12/2016