Fjernelse af Trojan.Kotver fra computeren

Denne artikel giver dig oplysninger om, hvordan du fjerner Trojan.Kotver-truslen fra computeren.

Inden du går i gang

• Du skal være logget på administratorkontoen, og alle andre brugere skal være logget af, for at værktøjet kan fungere korrekt. Hvis du bare vælger "Kør som administrator", vil reparationen ikke være komplet.

• Alt afhængigt at din version af Windows skal du downloade den 32-bit- eller 64-bit-kompatible version af værktøjet.

Der er hjælp til at finde din Windows-version i Microsoft-vidensdatabaseartiklen

• Inden du kører reparationsværktøjet, er det vigtigt, at du omdøber filen til et tilfældigt navn. Hvis du ikke omdøber reparationsværktøjet, kan Trojan.Kotver afslutte processen, og så kan værktøjet ikke fungere.

Download og kør værktøjet

1. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du vælge en af følgende.

2. Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

3. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

4. Luk alle aktive programmer.

5. Omdøb værktøjet til TILFÆLDIGT NAVN.exe

6. Dobbeltklik på den omdøbte TILFÆLDIGT NAVN.exe-fil.

7. Klik på Jeg accepterer.

8. Klik på Start

Værktøjet kører og fjerner truslen fra din computer. Hvis værktøjer ikke kan fjerne truslen, skal du fjerne den manuelt.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119650544_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/10/2016