Meddelelsen: "Vi beklager, men dit Norton-program kan ikke installeres Der skal være mindst 200 MB ledig plads ..." på Mac-computere

Denne fejl kan opstå, hvis der ikke er nok ledig plads på din Mac til at installere Norton-programmet.

Du kan gøre følgende for at generhverve noget diskplads:

TRIN 1

Slet uønskede filer

1. Åbn Finder ved at klikke på ikonet Finder på skrivebordet eller i Dock.

2. Klik på > Downloads på menulinjen.

3. Vælg og træk de gamle og uønskede downloads og installationsfiler med filtyperne .dmg eller .pkg til Papirkurven.

Du kan også slette film, tv-serier, musik og billeder, der fylder meget.

TRIN 2

Afinstaller uønskede programmer

1. Afslut alle programmer.

2. Åbn Finder ved at klikke på ikonet Finder på skrivebordet eller i Dock.

3. Klik på > Programmer på menulinjen.

4. Træk det valgte program, som du vil afinstallere, til ikonet Papirkurv.

5. Hvis du får vist en meddelelse, der beder om din administratoradgangskode, skal du indtaste din administratoradgangskode og klikke på OK for at bekræfte.

TRIN 3

Tøm papirkurven

1. I Dock skal du klikke på ikonet Papirkurv.

2. I menuen Finder skal du vælge Tøm papirkurven.

TRIN 4

Ryd bruger- og systemcachen

1. Åbn Finder ved at klikke på ikonet Finder på skrivebordet eller i Dock.

2. Klik på på menulinjen, og vælg Gå til mappe.

3. Indtast følgende:

~/Bibliotek/Caches

4. Slet de filer og mapper, der fylder mest.

5. Klik på på menulinjen, og vælg Gå til mappe.

/Bibliotek/Caches

6. Slet de filer eller mapper, der fylder mest.

TRIN 5

Ryd Safari-cachen

1. Start Safari.

2. I menulinjen skal du klikke på Safari > Indstillinger.

3. På fanen Anonymitet skal du klikke på Fjern alle webstedsdata.

4. Klik på Fjern nu for at bekræfte.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119602475_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 10/09/2017