I Norton-programmet vises advarslen "Usikkert Wi-Fi-netværk registreret"

Norton-programmet indeholder nu en ny funktion, der kan fortælle dig, om et Wi-Fi-netværk er beskyttet. Hver eneste gang enheden opretter forbindelse til et Wi-Fi-netværk, kontrollerer Norton-programmet automatisk, hvilket krypteringsniveau der anvendes på Wi-Fi-netværket, og der vises en advarsel, hvis det er usikkert.

På de fleste offentlige Wi-Fi-netværk anvendes den ubeskyttede WEP-funktion til åben godkendelse. Der er mange sikkerhedsmangler ved denne type kryptering, så dine personlige oplysninger - f.eks. din netværkstrafik - kan ses af andre. Dit hjemmenetværk kan også blive vist som ubeskyttet, hvis du har indstillet krypteringen til WEP.

Af sikkerhedshensyn anbefaler vi, at du vælger WPA2 som krypteringstype til dit netværk. Det er den sikreste krypteringstype, der findes.. I hjælpen og brugervejledningen til routeren kan du få flere oplysninger om, hvordan du ændrer krypteringstypen. Du kan også henvende dig til producenten.

Vi anbefaler, at du prøver Norton WiFi Privacy, hvis du ofte bruger offentlige Wi-Fi-hotspots eller åbne trådløse netværk. Norton WiFi Privacy er et såkaldt VPN - et virtuelt privat netværk - der beskytter de data, du sender og modtager, når du bruger offentligt Wi-Fi. Nu kan du oprette forbindelse sikkert og privat med din pc, Mac-computer og mobilenhed hvor som helst. Læs mere om Norton WiFi Privacy.

Klik på Påmind mig ikke i advarselsvinduet, hvis du ikke vil se advarslen om det usikre Wi-Fi-netværk igen.

Bruger du et offentligt Wi-Fi?

Man finder offentlige Wi-Fi-netværk forskellige steder, som f.eks. lufthavne, kaffebarer, indkøbscentre og restauranter, hvilket giver dig mulighed for at få gratis forbindelse til internettet. Selvom det er praktisk med offentlige Wi-Fi-netværk, er der risici forbundet med at bruge disse netværk.

Du kan holde dine oplysninger beskyttet mod folk, der kigger med, med et virtuelt, privat netværk (VPN) - såsom Norton WiFi Privacy.

Flere oplysninger Se video

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v119368797_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, Mac OS X, Windows, iOS
Sidst ændret: 24/03/2017